Det er nu, du skal tilmelde dig fjernvarmen

 

Flere af dine naboer støtter op om den grønne omstilling og har allerede tilmeldt sig, men vi vil gerne have endnu flere, så vi kan sikre, at fjernvarmen kommer til Kildevejskvarteret, Tjørnevejskvarteret og Morbærvænget.

Tilmelder du dig hurtigt, bliver du tilsluttet gratis. Det vil ellers koste 38.120 kr. (investeringsbidrag samt 10 m stikledning), hvilket du har mulighed for at spare. Og har du naturgas, kan du spare yderligere, idet vi betaler din afkobling fra naturgas, som koster ca. 8.000 kr.

Tilmelder du dig varmemesterordningen, så undgår du en stor udbetaling til et nyt anlæg – i stedet betaler du 275 kr. pr. måned. Og så sørger vi for, at du altid har varme.

Fjernvarme er en billig varme

Prisen for fjernvarme i Fensmark ligger under landsgennemsnittet, og det er vi stolte af. Det betyder, at vi kan tilbyde et både billigere og grønnere alternativ til naturgas. Gasprisen er rigtig høj for tiden, og selvom den skulle falde, så hæves afgifterne på naturgas i fremtiden pga. klimaaftalen fra 2020.

Naturgasafgifterne er allerede steget 1. januar 2021. Har du har dit eget olie- eller gasfyr, ser du altså ind i en fremtid med højere varmeregninger.

Du kan selv beregne din varmeøkonomi med fjernvarme her. (link til beregner)

Bemærk, at prisen i beregneren er sat til 7,5 kr. pr. MWh, men med naturgassens seneste prisudvikling er prisen på naturgas nærmere 10 kr. pr. MWh. Der kan med andre ord være flere penge at spare i fremtiden.

Er det dig, vi mangler?

Fjernvarmen er et godt valg, og vi håber på, at vi kan udvide vores fjernvarmenet til Kildevejskvarteret, Tjørnevejskvarteret og Morbærvænget – men det kræver, at vi får nok tilmeldinger til at projektet balancerer økonomisk.

Hvis du har spørgsmål – eller du gerne vil have en snak om, hvad fjernvarme vil betyde for dig og din husholdning - er du velkommen til at kontakte os og få en snak.

10 m 22,500 1562 pr. meter